ترشی لبو از جمله ترشی های ساده است که به راحتی می توانید آن را  درست کنید. این ترشی در عرض یک هفته آماده می شود.
 


 
مواد لازم:
  • ۴ عدد چغندر
  • ۱/۲ لیتر  سرکه سفید    

طرز تهیه:

1. چغندر ها را در قابلمه با 4 لیوان آب بپزید . در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .2 الی 3 ساعت طول می کشد.

2. پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید .

3. لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود ، سرکه بریزید .

4.  پس از یک هفته ترشی شما آماده است . آن را در جای خنک نگهداری کنید .

 

وب سایت آشپز باشی